Testimoniale

Primul Maraton 2011 – Raiffeisen Runners

A fost greu, a fost frumos. A fost frig și ploaie, au fost momente de bucurie și momente mai dificile, cu dureri fizice, dar și zâmbete, gesturi de solidaritate, un sentiment rar de comuniune. Așadar, a fost Primul Maraton, ediția 2011.
În final, toți cei șase membri ai echipei Raiffeisen Runners care au luat startul la Maratonul Internațional București au terminat cu bine cursa la care au participat. A fost greu, dar mai ales a fost frumos.

Un mare bravo Mihaelei, Ianei și Andreei, lui Bogdan, Sorin și Lucian. Mulțumiri și încurajări pentru viitor și celui de-al șaptea membru al echipei, Iosif Endrodi, care nu a mai putut alerga la maraton din cauza unei accidentări de ultim moment.

Bravo Raiffasein Runners. Ați fost grozavi.

Primul Maraton 2010

Stefania Ferchedau / dupa primul maraton

A fost o experienţă de viaţă covîrşitoare pentru mine, am simţit asta duminică după încheierea cursei, cînd am ajuns acasă şi apele au început să se liniştească şi să se decanteze. Abia atunci mi-a venit să plîng.

Intreaga poveste pe TOTB

Ioana Dumitrescu / dupa primul maraton

Proiectul “Primul maraton” mi-a fost foarte drag. Am investit in el ambitie, multe emotii, asteptari, energie. Nu sunt o nostalgica.Totusi nu reusesc sa sterg nici mailurile schimbate intre noi, cei care am participat la proiect, informatii legate de antrenamente, intalniri sau sfaturi de la Marian. Proiectul s-a incheiat. A ramas in urma lui o senzatie extraordinara, pe care nu stiu daca o pot descrie in cuvinte. Au ramas relatii frumoase de prietenie, o relatie speciala intre noi. A ramas dorinta de a merge mai departe.

Intreaga poveste pe TOTB