Servicii antrenament

Proiectul Primul Maraton este destinat tuturor alergatorilor, nu doar celor care doresc sa alerge la maraton. Dorinta noastra este de a va ajuta sa va atingeti obiectivele fie ca ele sunt alergarea unei curse de 10km, semimaraton sau maraton pentru prima oara sau de imbunatatirea unui timp existent


Echipe de alergare pentru companii

Terminarea unui maraton oferă oricărei persoane o puternică satisfacţie şi o deosebită încredere în sine. Promovati azi unui stil de viaţă activ în rândul angajaţilor şi transmite-ti un mesaj că firma dumneavoastră încurajează un stil de viaţă sănătos.

Afla mai multe detalii »


Antrenamente de alergare asistate

Partea cea mai grea in antrenamentul pentru orice cursa este disciplina si increderea ca vei putea trece linia de finish. Avand o persoana cu experienta langa tine in timpul antrenamentelor te poate ajuta sa iesi pe usa in zilele cand nu ai motivatie si sa treci mai usor peste greutatile si temerile din timpul antrenamentului.

Afla mai multe detalii »


Planuri de antrenament

Terminarea unei competitii sau imbunatatirea timpului poate fi mai usor cu un plan de antrenament adecvat. Noi va putem! Odata cu planuri personalizate de antrenament pentru 10k, semimaraton si maraton veti primi si consultanta pentru adaptarea acestui plan cu evolutia ta.

Afla mai multe detalii »