Play

In acest episod puteti asculta interviul cu unul din primi ultramaratonisti din Romania, Serban Chiurlea, organizator si alergator Trans Romania Run aka Diagonala Nebunilor. Vom discuta despre proiectul Trans Romania Run si despre editia a treia a evenimentului ce a avut loc anul acesta de la Nord la Sus: Sighetul Marmatie la Corabia.

Mai multe detalii despre proiect pe:
http://www.transromania-run.ro/

Inregistrarea Video

Revista presei

Nicolae Soare, vicecampion european de tineret la atletism, în Finlanda

Atletul Nicolae Soare, care participă în aceste zile la Campionatele Europene de tineret (U23) de la Tampere, Finlanda, a câştigat medalia de argint în proba de 10.000 de metri, înregistrând un timp de 29 de minute 43 de secunde şi 76 de sutimi, la doar 54 de sutimi în spatele spaniolului Gabriel Navaro, care a câştigat aurul continental.

http://www.sportrevolution.ro/nicolae-soare-vicecampion-european-de-tineret-la-atletism-in-finlanda/

Două românce, medaliate cu argint la Europenele de atletism de la Rieti

Final dramatic în finala feminină de la triplusalt din cadrul Campionatelor Europene rezervate juniorilor 1 de la Rieti, unde România a avut trei reprezentante. Până la ultima serie de încercări, Elena Panțuroiu (13,36 m), conducea, iar Florentina Marincu, recent medaliată cu două medalii de aur la Mondialele de cadeți (triplusalt și lungime), era pe cea de-a treia poziție, cu 13,23 m, în timp ce Andreea Lefcenco rămăsese pe a zecea poziție, cu 12,74 m.
http://www.sportrevolution.ro/doua-romance-medaliate-cu-argint-la-europenele-de-atletism-de-la-rieti/

Mirela Lavric, medaliată cu aur la CE de tineret Under 23: “Mi-am atins obiectivul!”

La 800 de metri, Mirela Lavric a reuşit să urce steagul românesc pe cel mai înalt catarg, iar din boxe s-a auzit imnul naţional. Aurul de la această probă a fost obţinut cu mult sacrificiu.
http://www.gsp.ro/sporturi/atletism/regina-europei-mirela-lavric-medaliata-cu-aur-la-ce-de-tineret-under-23-mi-am-atins-obiectivul-403471.html

Comments

  1. Vlad

    Foarte interesant interviul si in acelasi timp amuzant prin glumele voastre (i.e. “povara celebritatii”, “Cola speciala” etc. :)))).

    Am experimentat o singura data starea de flux si am crezut ca de fapt am luat-o eu razna… Am avut totusi confirmarea timpilor intermediari care atesta faptul ca in ultimii 5 km am avut un acelasi pace la nivel de secunda. Se intampla la primul meu semi-maraton.

    Succes in continuare baieti!

Leave a Reply